Rally Sardegna

V sobotu 28.července 2012 se nám přehoupl šampionát Safari cupu do druhé poloviny , a to závodem Rally Sardegna na domácí trati v Benátkách u Hradce Králové.Vydatné dešťové přeháňky poznamenaly trať  nánosy bláta místy i velkými výmoly, které způsobila tekoucí voda ,přesto se nám podařilo trať v celku dobře připravit a nemusel tak být závod přeložen a jel se v daném termínu.

Již od 1. RZ se na prvních pozicích sváděli těžké boje , ale  jinak tomu nebylo ani na ostatních příčkách , všude se bojovalo o drahocené setiny.Náš tým tentokrát nastoupil v plné sestavě.Nejlépe se z domácích jezdců umístil dědek , který obsadil celkově 14 . místo a v kategorii veteránů vybojoval 3. místo, Jirka přes problémy v 6. RZ , kdy se mu utrhl závěs levého předního kola  a v 7.RZ mu praskl řemen obsadil hezké 19. místo a v kategorii super veterán  3. místo.  Nejmladší z týmu Táda skončil o jednu příčku lépe na místě osmnáctém. Podrobnější výsledky naleznete na stránkách Safari cupu.

Přesto , že je čas dovolených náš tým nemůže zahálet a musí se připravit na další závod , který se jede ve Dvoře Králové nad Labem a to v přeloženém termínu z organizačních  důvodů 25.8.2012.

Foto od našeho reportéra:wigule.rajce.idnes.c…