Daros rally

Dalším pokračováním Safari cupu byl 8. závod, který se jel na šotolině ve Dvoře Králové nad Labem pod názvem Daros rally. V sobotu  10.9.2011 se na start postavilo 35 jezdců , na které čekalo 8.  RZ od 406 do 520 metrů. Nesmím zapomenout i na  nové vylepšené úseky na trati , které si pro nás DVB team připravil , a které byly příjemným zpestřením , i když někde to bylo dost těsné. I přes  nepříznivé deštivé počasí , které pořadatele před samotným závodem provázelo při přípravě tratě ,byla trat i s novými úseky docela dobře sjízdná ,  v některých úsecích to při první RZ pěkně klouzalo,ale všichni se s tím statečně poprali ,a tak nedošlo k žádnému zranění v podobě vyvrknutého kotníku a tak podobně. Náš tým se závodu zúčastnil v plné sestavě a snažil se, o co nejlepší umístění  v tak silně nabitém startovním poli.

Náš tým se od první erzety držel na začátku druhé desítky, ale nic nebylo rozhodnuto ,do poslední RZ se bojovalo a tak vše dopadlo  následovně:

V hlavní kategorii…...se na bronzové příčce umístil Filip Musal na stříbrné pozici skončil Frantin Doležal a zlatou příčku uhájil  David Mišálko.

Jak to dopadlo u nás v týmu na 24.místě skončil Tadeáš Víšek na 22.místě skončil Jiří němec a dostal diplom „ nejrychlejší důchodce a 21.místo obsadil Ivo Svoboda.

Jak to dopadlo v kategorii týmů?

1.RC Club Čistá

2.Bobik team RcCČ

3.DVB team

Náš tým obsadil 8.místo a vyjeli jsme si 19 bodů.

Předposlední závod v pořadí už 9. se jede 17.9.2011 ve Dvoře Králové nad Labem z názvem Mistr Pneu rally.

Bližší informace k závodu naleznete na www.safaricup.cz a nebo stránkách pořadatele www.DVBteam.cz