Rally Perugia a následné celkové vyhlášení výsledků 6.ročníku SC

Rally Perugia byl posledním závodem 6. ročníku Safari cupu a jel se 13. října 2012 na domácí trati v Benátkách u Hradce Králové.Trať byla dobře připravena, ale noční déšť na ni zanechal stopy , které přetrvávaly až do 3 .RZ, kdy trať začala pomalu osychat.Na start se postavilo 43 jezdců a nejlépe si z nástrahami poradil Frantin Doležal před druhým Markem Střihavkou a třetím Fildou Musalem.Za náš tým zajel nejlépe Táda na 23. místě před 24 dědkem a Jirka skončil na místě 32.Kompletní výsledky naleznete na www.safaricup.cz
Hned po skončení závodu a vyhlášení výsledků se většina účastníků přesunula do místního pohostinství,kde proběhlo celkové vyhlášení výsledků 6. ročníku SC a předání cen těm nejlepším.Všichni si odvezli i vzpomínku na 6. ročník v podobě diplomu.
V celkovém hodnocení jsme se jako tým umístili na sedmé příčce , v kategorii jednotlivců Dědek na místě dvacátém  , Jirka na místě dvacátém třetím a Táda na třiatřicátém místě. Teď nás bude čekat delší zimní přestávka ,kterou mechanici , ale i mi využijeme ke změnám na podvozcích, pérování a dalším změnám , které zatím nebudeme ventilovat.Doufáme, že se nám vše podaří stihnout a zbude i troška času na nějakou tu testovací jízdu.

Věříme , že se nám v zimní přestávce podaří i nějaké ty změny a úpravy na trati a připravit tak ještě pestřejší jízdu jednotlivými rychlostními zkouškami.

Všem přejeme do následující sezony hodně zdraví a ještě lepších úspěchů než v letošní sezoně.    Za realizační tým Rc Benátky ….Dědek.