Rally Venezia-první závod sezóny 2013

Tak jsme se dočkali!!!První závod letošní sezóny Rally Venezia je před námi a odstartuje 20.4.2013 na již známých šotolinových tratích v Benátkách u Hradce Králové.

Na pořadatele čeká nelehký úkol, a to především v přípravě tratě po dlouhé zimní přestávce.Všichni víme, jak nás zima letos potrápila a né a né ustoupit jaru.Počasí doposud nebylo příznivě nakloněno ,a tak s přípravou a údržbou tratě se počítá v následujícím týdnu a o víkendu.Věříme , že se nám podaří včas vše zvládnout a zabezpečit tak hladký průběh prvního závodu.Na osmi RZ nás budou čekat těžké podmínky, počínaje blátem (pokud to nevyschne)v některých úsecích,zbytky sněhu (pokud neroztaje) ,ale především nové úseky nebo zrekonstruované .Těšíme se na vaši účast.

POZOR !POZOR!

Dne 20.4.2013 se koná v Benátkách u Hradce Králové 1.  závod Safari cupu – Rally  Venezia.Zahájení závodu je plánováno na  9,00 hod, předpokládané ukončení závodu v 16-17,00 hodin. Počet RZ 8. Občerstvení zajištěno , el . přípojka, WC i stlačený vzduch k dispozici.

Důležité upozornění !! Z důvodů přípravy tratě je dnem spuštěním přihlášek do tohoto závodu zakázáno trénování a testování vozů. Při nedodržení tohoto nařízení následuje penalizace popř. diskvalifikace ze závodu.