Rally Perugia a následné vyhlášení výsledků uplynulé sezony 2014

Poslední závod seriálu Safari Cupu Rally Perugia letošní sezony je již minulostí a nám nezbývá nic jiného , než se v krátkosti ohlědnout zpět a zavzpomínat na krásné sportovní zážitky.

Na start posledního , již zmiňovaného závodu se postavilo celkem 44 jezdců.Za náš tým jsem startoval já a Jirka , za druhý tým Mirek a Honza. Předpověď počasí nám byla nakloněna, sluníčko svítilo již od samého rána celý den, a jak už bývá zvykem na všech závodech , panovala skvělá nálada .Od startu do první RZ se vedení v závodě ujal Mára, kterého už nemohl snad nikdo dojet , a tak se urputně bojovalo o další pozice . Celkovým vítězem tohoto závodu se stal Marek Střihavka, druhý skončil Petr Pavlát a třetí Filda Musal.A jak to dopadlo pro nás? Já obsadil 30, místo , Jirka 37, Mirek 35 a Honza 36 místo.

Po závodě jsme se přesunuli do místního pohostinství, kde proběhlo celkové vyhlášení ročníku 2014.V celkovém zúčtování jsem v hlavní kategorii obsadil 32.místo, v kategorii super veterán 6 místo, Jirka celkově dojel na 33 příčce a rovněž v kategorii super veterán tesně za mnou na 7. místě, Táda obsadil celkově 40. místo a v kategorii Elite dojel na místě 10.Druhý tým dojel celkově na 42. místě Honza a v kategorii Junior na místě 6.,Mirek celkově na 43 místě a 12 v kategorii Veterán.V celkovém hodnocení týmů obsadil Rc team Benátky 12 příčku a Monstrum tým Benátky 2 dojeli na 14 místě.

Podrobnější výsledky naleznete na stránkách Safari cupu teamu.Fotografie va fotogalerii , nebo též na stránkách Safari cupu.

Kategorie týmů:
1. Bobik team RcCČ
2. RC club Čistá
3. RC team DTS Žacléř

Kategorie 2WD:
1. Michal Bělka
2. Pepa Vacek
3. Honza Papež

Kategorie ženy a dívky:
1. Marťa Korhelová
2. Kája Havlíčková

Kategorie superjunior:
1. Ondra Šimůnek
2. Patrik Novotný
3. Šimon Martan

Kategorie junior:
1. Filip Musal
2. Fanda Bous
3. Matěj Šamonil

Kategorie elite:
1. Marek Střihavka
2. Patrik Petr
3. Adam Brentner

Kategorie veterán:
1. Petr Musal
2. Radek Toman
3. Pavel Krčmář

Kategorie superveterán:
1. Petr Pavlát
2. Frantin Doležal
3. Vlastík Brentner

Tolik asi z ohlednutí za posledním závodem letošní sezony a těšíme se na již 9. ročník seriálu Safari cupu v roce 2015. V současné době se dává dohromady kalendář se kterým vás seznámíme co nejdříve.