Leaguer special rally

Náš tým se účastnil 4.závodu v Safari  cupu, který  byl dvoudenní a konal se  4.a 5.června 2011 na Jěžkově pod názvem Leaguer special rally. Na start se postavilo  dvacet posádek se svými speciálně upravenými vozy na noční závod.

V 16,00 hodin  odstartovala první posádka do 1.Rzety. V odpoledních hodinách se odjelo celkem 5. RZ , pak přišel čas na upravení závodních speciálů na noční jízdy,které se tykaly přidáním světelných ramp, pro zvýšení lepší viditelnosti jezdců, čas zbyl i na nezbytné občerstvení  a doplnění tekutin do těla. Před nočním závodem trochu sprchlo, ale nikomu to nevadilo. V 22:00  začala druhá část závodu, který  se jel v nočních hodinách. Trať byla pro noční RZ dobře připravena i co se týče  osvětlení a barevného vytýčení náročných a nepřehledných úseků tratě. Po odjetí nočních RZ přišel  čas ne posezení u ohně a rozebírání dosavadních úspěchů , ale i neúspěchů, přesto panovala dobrá nálada , u některých až do brzkých ranních hodin .Na druhý den, čekaly jezdce  čtyři rychlostní zkoušky. Než se jezdci rozkoukali už byla odjeta první rychlostní zkouška. Po odjetí zbývajících Rzet byl dán prostor pořadatelům na  zpracování výsledku a přípravu k vyhlášení celkového umístění. Jak to nakonec všechno dopadlo?

Na 1.místě skončil Marek Střihavka na 2.místě  skončil Frantin Doležal a 3.místo obsadil Petr Pavlát

Náš tým si nevedl špatně na 17.místě skončil Tadeáš Víšek  a 16.místě skončil Ivo Svoboda a na hezkém 15.místě skončil Jiří Němec.

Jak dopadla kategorie týmu  na prvním místě skončil RC Club Čistá na druhém Bobík team RCCČ a na třetím místě skončil Trioteam.

Náš tým v  závodě obsadil  šesté místo a připsal si tak  42 bodů , v celkovém bodování týmů je tak na sedmém místě  se 128 body

Děkujeme pořadatelům touto cestou za pěkný závod , náročné rychlostní zkoušky a dobré občerstvení i zázemí.Více info na www.safaricup.cz


Další závod se jede 25.června na domácí  trati v Benátkách  z názvem Rally  TORINO , všichni jste zváni.