LSK Summer rally

V sobotu 14.5.2011 se náš tým v kompletní sestavě účastnil 3.závodu Safari cupu LSK Summer Rally, který se tentokrát jel na Královedvorské trati. Závodníci museli odjet 8 náročných rychlostních zkoušek, které dali závodníkům jak se patří zabrat. Až do poslední RZety to byl velmi napínavý a vzrušující boj o co nejlepší místa.

Počasí nám přálo, ale někdy to vypadalo, že alespoň malinko sprchne což bychom potřebovali hlavně kvůli trati, která přes velké sucho byla po prvních RZ značně rozbitá, i když pořadatelé dělali maximum s přípravou trati. Deště jsme se ale nedočkali, náladu na trati nám to nezkazilo, ta byla suprová a občerstvení taktéž nemělo chybu,… a jak to nakonec všechno dopadlo?

Na 1.místě se umístil Frantin Doležal, na 2.místě skončil David Mišálko

a 3.místo obsadil Petr Pavlát.

No a jak dopadl náš tým? Tak tedy na krásném 17.místě skončil Ivo svoboda, na 20.místě skončil Jiří Němec a náš třetí jezdec Tadeáš Víšek obsadil 30.místo.

V kategorii týmu se na prvním místě umístil RC Club Čistá.

Druhé místo obsadil  Bobík team RCCČ a na třetím místě skončil DVB team.

Náš team skončil na šestém místě,v tabulce´týmů jsme na osmém místě s 86 body.

Další závod se jede ve dnech 4-5.6.2O11,jako dvoudenní na šotolině v lesním prostředí na Ježkově pod názvem  Leaguer special rally, ve kterém budou zařazeny i noční RZety.

Jak to vše dopadne přineseme v následujícím článku.