Mistr pneu rally

Další závod už v pořadí 9.  se jel ve Dvoře Králové nad Labem na šotolině s názvem Mistr Pneu rally. Sobotního závodu se účastnilo celkem 34 jezdců ze 4O přihlášených.,  Na závodníky čekalo 8 náročných rychlostních zkoušek , které měřili od 575 do 415 metrů.. I když ráno byla hustá mlha a velká rosa , nebyla trat  nikterak  kluzká , ani pořadatelé s přípravou tratě nijak nezaháleli a připravili si pro jezdce příjemné zpestření na tratí , v podobě zúžené vozovky  a mírného nadjezdu , z důvodů neustále práce na trati se po tomto úseku pojede i příští rok a možná i déle. Dvb team si na svůj poslední závod Safari cupu doma v tomto roce objednal slunečné a teplé počasí, které každého závodníka určitě potěšilo.

 

Náš tým si nevedl špatně hned od začátku závodu Jirka obsadil první desítku a Ivoš a Táda obsadili druhou desítku. Ve třetí erzetě měl Ivoš (dědek ) problému na závodním speciálu v podobě utrženého předního levého ramene a tím pro něj RZ skončila. Za nepovolený servis si na svůj účet připsal 10 sec . ….,a propadl se  tak na 28. místo , a v samotném závěru to mělo dopad i na celkové pořadí , přestože jel celkem dobře stačilo to pouze na 24 .místo celkového pořadí.

Tak jak to vlastně dopadlo?

První tři místa obsadili tito jezdci: na bronzové pozici skončil Dejw Mišálko z týmu Rc klub Čistá, stříbrnou pozici obsadil jeho týmový kolega Frantin Doležal a zlatou pozici si vyjel Petr Pavlát.

 

Jak to dopadlo v našem týmu. Na 24.místě skončil Ivo Svoboda na 22.místě skončil Tadeáš Víšek a 19. místo obsadil Jiří Němec.

Jak to dopadlo v kategorii týmu ?

1.RC Club Čistá

2. Bobik team RcCČ

3. DVB team

Náš tým obsadil 8.místo a připsal si na svůj účet pouhých  23 bodů do bodování týmú.

Další závod v pořadí 10.  poslední v tomto roce a pojede v domácím prostředí v Benátkách u Hradce Králové 15. října 2011 na šotolině z názvem rally Perugia.Po  vyhlášení výsledků v závodě , proběhne v místním pohostinství slavnostní vyhlášení výsledků celého šampionátu SAFARI CUPU za rok 2o11.

 

Bližší informace naleznete na www.Sfaricup.cz nebo na stánkách pořadatele

www.rc-benatky.cz