RALLY VENEZIA

V sobotu se uskutečnil již druhý závod letošní sezóny – RALLY VENEZIA . Ranní déšť a zatažená obloha nevěstila nic dobrého,ale přesto předpověď slibovala změnu k lepšímu,což se vyplnilo.Před startem do první rychlostní zkoušky přestalo pršet , obloha se začala protrhávat a občas se objevilo i sluníčko.
Z počátku rozbahněné tratě dávaly jezdcům , ale i technice pěkně zabrat. Tratě postupně vysychaly , což se projevilo v dosahovaných výsledcích a dá se říci , že závod se rozjel naplno.
V průběhu závodu navštívil tento závod i štáb RCTV, spolupracující s RC Cars , RC revue a ostatními modeláři. Doufám , že se mu podařilo nasbírat dostatek materiálu pro svou reportáž a v budoucnu se budeme těšit na jejich další návštěvu, aby ve svých reportážích mohl informovat o ježdění rally modelů 1:1O elektro.
Blíže k výsledkům……..v hlavní kategorii jsme obsadili Ivoš (dědek) 19. místo , Jirka 22. místo a Táda místo 24. , Jirka navíc obsadil v kategorii Superveterán……. krásnou 2. medailovou pozici , Táda v kategorii senior 13. místo a Ivoš v kategorii veterán místo páté.
Kategorii týmů jsme uzavřeli na místě osmém.
Podrobnější výsledky najdete na stránkách www. safaricup.cz