Rally Torino

V sobotu jsme odjeli další závod ze seriálu Safari cupu a to na domácí trati(pro nás) v Benátkách pod názvem Rally Torino.Počasí na víkend nevěstilo nic dobrého ,hrozily stále přeháňky, které v průběhu závodu nedorazily, a tak se letos poprvé na trati pořádně prášilo.Na startovní rošt se postavilo celkem 33 jezdců,náš tým  nastoupil ve složení Ivo a Táda , neboť Jirka ještě není stále po zdravotní stránce fit , ale věříme , že ho co nejdříve spatříme nejen na startovní listině , ale i na startovním roštu.Přejeme brzké uzdravení!!

No a jak pro nás dopadl třetí závod ? V hlavní kategorii obsadil Ivo opět jako v předešlých závodech 17. příčku a Táda vybojoval místo 25.V kategorii Elite Tadeáš skončil na 10.  místě a Ivo (dědek) v kategorii superveterán na bramborovém čtvrtém místě,v dosavadním hodnocení týmů jsme na 9. příčce.Celkovým vítězem závodu se stal Frantin Doležal, před Patrikem Petrem a Fildou Musalem. Podrobnější výsledky naleznete na stránkách Safari cupu.

Dalším závodem , který nás zanedlouho čeká je Safari rally a to už 8.června na šotolinových tratích ve Dvoře Králové n. L.

Fotky z relly Torina od Martina Novotného na Rajičeti.