Daros rally

Poslední prázdninovou sobotu 31.8.2013 se ve Dvoře nad Labem konal sedmý závod Safari cupu 2013 z názvem Daros rally. Na startovní rošt se postavilo 35 závodníku se svými speciály a 12 týmu z různých měst a vesnic . Náš tým  po dlouhé pauze, kterou využili k odpočinku, dorazili v plné sestavě: Ivoš, Jirka a nejmladší z týmu Tadeáš.

Organizátoři si domluvili krásné a slunečné počasí a tak se mohlo odjet všech deset plánovaných rychlostních zkoušek, které si na nás připravili. Dráha byla suprově připravena. Všechny rychlostní zkoušky měli přes 500 metrů. Když v 9:00 hodin vyjel první závodník na trat ,  nikdo asi nečekal ,že se to za autem bude tolik prášit. Po celý den se sváděli neúprosné boje o tři poháry v hlavní kategorii. O nejlepší místa se taky snažili nejmladší závodníci super junioři.  Na prvním místě v kategorii týmu se umístil RC Club Čistá. Náš tým se umístil v první desítce a tím jsme si vyjeli 8.místo. Hned potom se začala vyhlašovat hlavní kategorii jednotlivců. Nejlíp z nás dojel Ivoš a vyjel si krásné 18.místo.Na 21.místě skončil Jirka a na 31.místě  Tadeáš . 3.místo  v hlavní kategorii si vybojoval Petr Musal ze stáje Bobík team RCČ na 2.místě skončil jeho syn Filip Musal taky ze stáje Bobík team RCČ , no a na stupínek nejvyšší se mohl postavit Frantin Doležal ze stáje RC Club Čistá

Další závod v pořadí už osmý se bude konat na domácí trati týmu rc-benátky 14.9.2013 v Benátkách u Hradce Králové na šotolině. Moc se těšíme na vaší účast a organizátorům děkujeme za super strávený den a za pěkný závod.

Fotky ze závodu naleznete http://rcbenatky.rajce.idnes.cz/Daros_rally_2013

Víc informaci na www.safaricup.cz