Rally Napoli

Již osmý závod Safari cupu se jel na naší domácí trati v Benátkách u Hradce Králové.Ač byla trať dobře připravená na všech deset rychlostních zkoušek ,večerní a noční déšť udělali své, ale i tak se na start osmého závodu postavilo celkem 27 jezdců, kteří soupeřili nejen o co nejlepší umístění, ale prali se i s blátem i nástrahami  na trati při jednotlivých Rz.Během dopoledne foukal celkem silný vítr , až na nějakou tu přeháňku se to obešlo bez výraznějšího deště,  a tak  úseky RZ začaly pomalu osychat  ,čímž se ze začali lepšit i časy.

Za náš tým  jsem nastoupil pouze  já…dědek, neboť Jirku skolily záda a Táda si užíval sluníčka u moře.Nesmím opomenout nového jezdce Honzu Novotného, (též ze Sezemic jako Táda) , který snad příští sezónu bude jezdit za náš tým. Byl to jeho první závod a nevedl si vůbec špatně.V kategorii Junior obsadil třetí místo a v celkovém hodnocen hlavní kategorie skončil na místě…….  a já  na místě 19.

Ještě nám zbývají ,  dva závody do konce seriálu ,28.9.- zhruba za 14 dní se jede již 9.závod , a to ve Dvoře Králové nad L. na místní šotolinové trati pod názvem Mistr Pneu rally a posledním závodem v Benátkách je Rally Perugia, která se jede 12.10 . Po jejím skončení proběhne v místním pohostinství slavnostní vyhlášení nejúspěšnějších jezdců letošní sezóny a předání cen vítězům.

Fotografie naleznete na stránkách týmu nebo na Safari cupu, včetně podrobnějších výsledků.