LSK – Summer rally……předposlední závod sezony

Devátý a předposlední závod letošní sezony se jel ve Dvoře Králové na dobře nám již známých tratích. Předpověď počasí nebyla vůbec příznivá, od samého rána byly hlášeny  dešťové přeháňky, i když se obloha po chvilce zatáhla ,spadlo jen pár kapek a tak se závod odjel dle plánu.
Do závodu nastoupilo čtyřicet dva jezdců. Závod navštívili i  kluci z polského šampionátu DLR . Závod vyhrál opět neporazitelný Mára Sřihavka,na druhém místě  skončil Frantin Doležal a třetí dojel Martin Knespl. V týmech vyhrál díky Márovi DVB team. Jednotlivé kategorie měly tyto vítěze: Superjunior – Dan Krčmář, Junior – Patrik Novotný, Elite – Mára Střihavka, Veterán – Martin Knespl, Superveterán – Frantin Doležal. Kategorii 2WD vyhrál Patrik Brentner, kategorii VR tyres David Čech. Z dívek byla nejlepší Káťa Havlíčková a v kategorii nejrychlejšího zahraničního jezdce dominoval Marcin Wojcik.Závod také provázeli  i zdravotní komplikace. Petr Pavlát špatně došlápl a vymknul si kotník, Marka  Havlíčka bodla včela a alergická reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

A jak dopadl závod pro Benátky……Ivoš si dojel pro 32 místo v celkovém hodnocení a v kategorii superveterán na místě šestém.

Poslední závod se jede 8.10. 2016 opět v Benátkách a po skončení závodu proběhne v místním pohostinství slavnostní vy hlášení výsledků celého ročníku SC a předání cen těm nejlepším.