Poslední závod letošní sezony Rally Perugia

Rally Perugia , jako tradičně poslední závod letošního ročníku Safari cupu se jel , no kde jinde, než v Benátkách. Meteorologové nevěstili nikterak příznivé počasí, i když malinko sprchlo , tak na trati to nebylo téměř znát a závod se odjel dle programu za účasti 38 jezdců. Bojovalo se od první RZ  až do poslední desáté.Jak už to bývá nebylo zdaleka ještě rozhodnuto ve všech kategoriích, a tak se boje o cenné bodíky sváděli až do konce.
Tentokrát ani Mára  nevedl od první RZ-ty,jak jsme byli zvyklý v předcházejíciích závodech , ale až od třetí RZ,přesto nenalezl   konkurenci a završil tak letošní sezonu dalším vítězstvím. Za Márou se pořadí již tradičně míchalo a nakonec se prosadilo dravé mládí, když druhou příčku vybojoval David Čech a třetí Filda Musal. V jednotlivých kategoriích byli následující vítězové: Superjunior – Dan Krčmář, Junior – Ondra Šimůnek, Elite – Mára Střihavka, Veterán – Pepa Vacek, Superveterán – Frantin Doležal, kategorie 2WD – Honza Bednář.Podrobnější výsledky naleznete na stránkách Safari cupu.Po vyhlášení výsledků závodu jsme se všichni přesunuli do místní hospody , kde proběhlo  slavnostní vyhlášení výsledků 10.ročníku Safari cupu a předání cen těm nejlepším, samozřejmě po dobré večeři a u nějakého toho pivka….za příjemné atmosféry.

Teď bude následovat krátká zimní přestávka a na dalším klání již jedenáctého ročníku SC se sejdeme v březnu a to v Praze.

Na závěr mi dovolte poděkovat všem , kdo se jakoukoliv měrou na závodech podílel.